(18 År, Århus, Indmeldt i SFU 2014, læser til pædagogisk assistent)

Hvorfor meldte du dig ind i SFU?
– Min kusine, som har været SFUer i mange år, havde forsøgt at få mig ind noget tid, og hun inviterede mig så til en fest, hvor jeg mødte en masse søde medlemmer. I min første uge var jeg til to aktioner og én fest, og så havde jeg ligesom fået min ilddåb.

Hvad synes du er det fedeste ved SFU?
– Man får et fantastisk socialt fællesskab, der bunder i at man brænder for det samme og kæmper for det samme. Det giver en helt vildt god sammenholdsfølelse, og er et fantastisk grundlag for at få en masse gode venner.

Hvad er dit bedste minde fra SFU?
– Nogle af mine bedste minder er fra SFUs temafester, hvor folk går rigtig meget op i deres udklædning. Det er vildt sjovt. Og så har jeget helt specielt minde fra en landsmødefest, hvor jeg agerede nodestativ for Villy Søvndal, da han sang en sang for os.