(20 År, København, Indmeldt i SFU 2012)

Hvorfor meldte du dig ind i SFU?
– Jeg tror det var fordi jeg var vokset op i en meget højreorienteret del af landet, hvor jeg vidste at jeg havde nogle helt andre holdninger. Derfor ville jeg gerne prøve at finde nogle med de samme holdninger, og dem fandt jeg i SFU.

Hvad synes du er det fedeste ved SFU?
– Vi har et vildt fedt fællesskab. Vi har selvfølgelig også en masse god og fornuftig politik, men hvad mange måske ikke kender til, det helt unikke sammenhold vi har i foreningen.

Hvad er dit bedste minde fra SFU?
– Politisk Festival 2014, hvor jeg for første gang oplevede, hvordan man kunne være sammen på andre måder end de rent politiske i et ungdomsparti. Kommunalvalget 2013 var også rigtig fedt, da det pludselig summede af aktivitet i lokalafdelingen, og vi havde en rigtig dygtig ung SF-kandidat.