SFU melder klar til et brag af en skolevalgkamp!

Statsministeren har i dag udskrevet Skolevalg 2024 - og i SFU er vi klar til et brag af en valgkamp!

I SF Ungdom (SFU) glæder vi os utroligt meget til Skolevalg 2024. Vi står klar til at fremme vores idealer om frihed, lighed og en grøn fremtid. SFU kæmper mod ulighed og for et samfund, hvor alle har lige muligheder, uafhængigt af økonomisk baggrund.

Med vores fokus på gratis sundhedspleje og uddannelse, samt bekæmpelse af diskrimination, står SFU som et banner for håb i en tid præget af klimakrise og stigende ulighed. Vi tror på, at ægte forandring kun kan ske gennem et stærkt fællesskab, og SFU repræsenterer netop dette.

Skolevalget 2024 er en unik mulighed for at engagere unge i politik og demonstrere kraften i deres stemme. SFU vil være til stede i hele landet for at inspirere og oplyse, og vi er klar til at føre en kampagne, der afspejler vores kerneværdier om frihed, lighed og klimahandling.

Med medvind i ryggen og en massiv intern gejst, er SFU's medlemmer forberedt til at fremme vores vision om et mere retfærdigt samfund gennem Skolevalget. Vi ser frem til at engagere elever og demonstrere, at enhver indsats for forandring er værdifuld.

I SFU er vi socialister, feminister og aktivister. Det glæder vi os til at vise under Skolevalg 2024!

David Dam Jensen